Beoordeling-Evaluation

10/2021: gezin met jonge kinderen

Gezellig huisje op een zeer rustige locatie, vlakbij mooie wandelroutes. Echt een aanrader voor wie er even helemaal tussenuit wil.

Booking.com

11/2021: individuele reiziger

Het is een mooi en ruim vakantiehuis. Alles wat je kan bedenken is er aanwezig. Het is zeer aangenaam en warm. Je blijft tot na je vakantie contact houden met de eigenaars, die trouwens zeer vriendelijk zijn! Zeker voor herhaling vatbaar!

Booking.com

12/2021: verblijf met kinderen

De woning is gelegen in een doodlopende straat. Daardoor is het er zeer rustig wat echt wel aangenaam is. Van zodra je buitenstapt kom je op verschillende wandelpaden. Een waar pluspunt! Op 5 km sta je in La Roche en op 25 min in Bastogne. Het huis zelf is mooi ruim. Heel verzorgde en grote slaapkamers en grote badkamer. Alleen de trap is een beetje gehorig maar dat is moeilijk uit te sluiten in zo'n woning. Heel leuke originele elementen in de woonkamer en goed uitgeruste keuken. En een hele belangrijke: het huis is heel proper! Ons zoontje vergat ook een verkleedpakje en dat werd ons heel vriendelijk terug opgestuurd. Topservice!

Facebookpagina: lavaux60

1/2022: verblijf met 2 gezinnen

Zeer mooie ligging. Direct toegang naar vele natuurwandelingen en fietsroutes. Rustig van ligging maar toch niet ver van La Roche en Ardenne. Woning is voorzien van alles en gezellig ingericht. Ruime kamers en volledig nieuw gerenovererde keuken en badkamer. Met als kers op de taart het genieten in de saunaton. Een aanrader!

Facebookpagina: lavaux60


1/2022: verblijf met vrienden

Wij hadden een heel leuk verblijf in dit huisje. De woonkamer & keuken waren heel gezellig & de badkamer was top. Je zit op het eind van een rustige straat met leuke wandelroutes. De communicatie met Valérie was ook superKortom, zeker een aanrader!

Facebookpagina: lavaux60